Refunders politik

REFUNDERINGER ELLER OMBYTNINGER

Vi holder af vores kunder og ønsker, at du får en fantastisk oplevelse hos os. Derfor står vi bag alle vores produkter og tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti! Det betyder at du risikofrit kan benytte vores produkt, for at teste om det er noget for dig.

Skulle du mod forventning være utilfreds med dit køb, har du 14 dage, fra leveringsdatoen, til at igangsætte en returnering. Hvis 14 dage er gået siden du har modtaget din ordre, kan vi desværre ikke tilbyde en refundering eller ombytning.

Du kan igangsætte din refundering [INSERT YOUR RETURN METHOD]. Vi giver dig de nødvendige instruktioner til at fuldføre en returnering. Vores team kræver en kopi af ordrebekræftelsen for at kunne gennemføre returneringen.

GODKENDELSE AF RETURNERINGER

Du mister din fortrydelsesret hvis varen har store brugsmærker og ikke er i den samme stand & indpakning (pose og papkasse), som da du modtog den.

Når din returnering er modtaget og undersøgt, sender vi dig en bekræftelsesmail. Vi sender dig også en e-mail når din refundering er godkendt. Hvis din returnering bliver godkendt, overfører vi hele købsbeløbet tilbage.

FORSENDELSE

For at returnere dit produkt skal du følge instruktionerne.

Luggagelux

VS Andre kufferter

Livstidsgarranti

Check
cross

Gratis reperation

Check
cross

Aluminiums kuffert

Check
cross

360° rotterende hjul

Check
cross

Kombinations lås

Check
cross

Lynlås fri

Check
cross

Rejs funktionelt og stilrent

Kufferten som holder en livstid